tai mezym forte po picos ikalk ir nestos... nes jei nuo picos tau skrandis stoja...tai kas buna po kokiu cepelinu? "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:gq7npl$poh$1@trimpas.omnitel.net... > Tokios kaip Italijoje dar nesu mates. Pas juos storas traskantis padas, > TIKRI pomidorai, ingredientu minimaliai. > > Pas mus padas plonas, privaryta kazkokiu neaiskiu desru, kumpiu ar > neduokdieve farso. Kazdada bandziau vilniaus arotimenta, tai skrandis > stodavo tai dienai kaip taisykle.. > > Skaniausia pica namie, gi elementarus patiekalas, nereikia jokiu > kulinariniu sugebejimu.. > > Bet idomus fenomenas. Suvalgai musu picerijoje pica ir skrandis stoja. > Suvalgai namie visa kepimo bleka (kiek lieka ryte pabaigi) ir skrandis > dirba be problemu.. > > 2009/03/23 11:55, Silvano rase: >> yra kazkoks rosmarino vilniaus g....italai sako, kad ten beveik tokia >> pati kaip italijoje....pats dar nebandziau ... >> >> "Zlatan" <Zlatan@nomail.net> wrote in message >> news:gq7kdo$jel$1@trimpas.omnitel.net... >>> Laba diena, >>> gal kas zinot, kur Vilniuj kepa teisinga pica? Buciau dekingas uz info, >>> nes po poros paskutiniu paragavimu jau gera pusmeti picos nevalgiau:) >>> Aciu >>