Siaip realiai nereiketu lyginti lietuvisku picu su italiskom. Italijoje paragauta ir ispudis skoninis ir visoks kitoks susidares pakankamai aiskus. Nera didele esme kur tu peciuj ar krosni kepsi pica. Is ko ir kaip gaminama tesla yra vienas pagrindinis dalykas. Ingredientai kurie dedami lietuvoje, matyt italams megstantiems picas sukeltu susidomejima, todel, kad tiek nesamoniu deti ant picu pas mumis sugalvota matomai pagal lietuviu bruoza DAUG ir - su kečupu. Nereikia ir lyginti ingredientu kokybes, nes ir taip viskas aisku. Nu ir be abejo tradicijos! Bet matyt kazka panasaus tikrai Vilniuje imanoma rast. Bandyt italisko tipo picerijas... "azero" <nesakysiu@spam.lt> wrote in message news:gq7nj0$pd1$1@trimpas.omnitel.net... > Zlatan wrote: >> Laba diena, >> gal kas zinot, kur Vilniuj kepa teisinga pica? Buciau dekingas uz info, >> nes po poros paskutiniu paragavimu jau gera pusmeti picos nevalgiau:) > > Xmm, o Užupio picerija? Aišku aš tik preitą vasarą ten paskutinį syk > buvau, bet jie kepa bent picas pečiuj :) A, man skanu, bet kažkada ten > užsisakiau vegetarišką - buvo persūdyta, nors kitus kartus viskas ok buvo.