PetrasM wrote: > Siaip realiai nereiketu lyginti lietuvisku picu su italiskom. > > Italijoje paragauta ir ispudis skoninis ir visoks kitoks susidares > pakankamai aiskus. > Nera didele esme kur tu peciuj ar krosni kepsi pica. > Is ko ir kaip gaminama tesla yra vienas pagrindinis dalykas. > Ingredientai kurie dedami lietuvoje, matyt italams megstantiems picas > sukeltu susidomejima, todel, kad tiek nesamoniu deti ant picu pas mumis > sugalvota matomai pagal lietuviu bruoza DAUG ir - su keèupu. > Nereikia ir lyginti ingredientu kokybes, nes ir taip viskas aisku. > Nu ir be abejo tradicijos! > > Bet matyt kazka panasaus tikrai Vilniuje imanoma rast. Bandyt italisko > tipo picerijas... Na, taip, aš irgi esu valgęs Kroatijoj picas kurios kaip ir Itališkos "burnoj tirpsta" na, bet Lietuva yra Lietuva :) Manau, kad nebūtinai pica turi būti autentiška, kad būtų skani. Man pvz skaniausia paties gaminta su sluoksniuota tešla orkaitėj, namų sąlygom, bet ar ją jau galima vadint pica? :) -- Vaidas