pomidoru padazas tai ne keciupas! ;) "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:gqa6n9$kg$1@trimpas.omnitel.net... > nujo, ir dar nuo skonio priklauso. Nebūtų daug skonių, nebūtų daug > variantų:) be to, kiekviename krašte patiekalai irgi yra pritaikomi > vietiniam skoniui > > ir jeigu kam patinka kečupas ar majonezas ant picos - o kodėl gi ne? > > Vokietijoj nesu valgiusi picos, kuri man skani, nors nemažai teko pas > italus valgyti. Bet reikia pripažinti, kad padas daugumos buvo labai > geras - plonytis ir traškus. Nu bet ant viršaus - ką aš žinau, kažkokias > beryšybes jie ten deda. Gerai, kad mažai, galima nukrapštyti ir suvalgyti > tik bulką su padažu ir sūriu:) Žodžiu, jei "tikra" itališka, tai geriausia > margarita. Beje, pomidorų padažas tai dedamas ant picos... > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:gqa5bi$tlj$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> Kazkada senaai senai per vokieciu TV reklamuodavo Pizza Grossa - atseit >> labai traskus padas,kad net sipuliukai i sonus laksto :) >> Vaziavau i Vokietija,tai kaimynas paprase uzvezt jo dukrai siuntinuka i >> Hanoveri.Pasirodo ji ten dirbo padavalka italiskame kaboke.Kai atejome i >> vidu,italas uztaise vaises ir pavaisino ta Pizza Grossa......Kai veliau >> man kas nors siulydavo paragaut picos,atsikalbinedavau kiek >> imanydamas,nes kitokios nebuvau ragaves,o sitoji grossa,tai nepatiko >> ziauriai.O kartu buves mano draugas ,sulapnojo ir mano ir savo porcija ir >> baisiausiai isgyre ja. >> O stai veliau visas picas lygindavau su cili picomis,nes pripratino >> pazystmai jas valgyt.Ir neisivaizdavau,kad gali but kitaip pagaminta >> pica - ji buvo "tobula". >> Todel pilnai sutinku su teiginiu,kad skirtinguose vietose ir gaminama >> skirtingai.Bet visgi kazkokiu tai pagrindiniu postulatu reik laikytis ir >> nepilt majonezo ar ketcupo ant jos :((( >> >> >