Tema: Re: Pica Vilniuj?
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-03-24 11:20:38
pomidoru padazas tai ne keciupas! ;)

"ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message 
news:gqa6n9$kg$1@trimpas.omnitel.net...
> nujo, ir dar nuo skonio priklauso. Nebūtų daug skonių, nebūtų daug 
> variantų:) be to, kiekviename krašte patiekalai irgi yra pritaikomi 
> vietiniam skoniui
>
> ir jeigu kam patinka kečupas ar majonezas ant picos - o kodėl gi ne?
>
> Vokietijoj nesu valgiusi picos, kuri man skani, nors nemažai teko pas 
> italus valgyti. Bet reikia pripažinti, kad padas daugumos buvo labai 
> geras - plonytis ir traškus. Nu bet ant viršaus - ką aš žinau, kažkokias 
> beryšybes jie ten deda. Gerai, kad mažai, galima nukrapštyti ir suvalgyti 
> tik bulką su padažu ir sūriu:) Žodžiu, jei "tikra" itališka, tai geriausia 
> margarita. Beje, pomidorų padažas tai dedamas ant picos...
>
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
> news:gqa5bi$tlj$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>>
>> Kazkada senaai senai per vokieciu TV reklamuodavo Pizza Grossa - atseit 
>> labai traskus padas,kad net sipuliukai i sonus laksto :)
>> Vaziavau i Vokietija,tai kaimynas paprase uzvezt jo dukrai siuntinuka i 
>> Hanoveri.Pasirodo ji ten dirbo padavalka italiskame kaboke.Kai atejome i 
>> vidu,italas uztaise vaises ir pavaisino ta Pizza Grossa......Kai veliau 
>> man kas nors siulydavo paragaut picos,atsikalbinedavau kiek 
>> imanydamas,nes kitokios nebuvau ragaves,o sitoji grossa,tai nepatiko 
>> ziauriai.O kartu buves mano draugas ,sulapnojo ir mano ir savo porcija ir 
>> baisiausiai isgyre ja.
>> O stai veliau visas picas lygindavau su cili picomis,nes pripratino 
>> pazystmai jas valgyt.Ir neisivaizdavau,kad gali but kitaip pagaminta 
>> pica - ji buvo "tobula".
>> Todel pilnai sutinku su teiginiu,kad skirtinguose vietose ir gaminama 
>> skirtingai.Bet visgi kazkokiu tai pagrindiniu postulatu reik laikytis ir 
>> nepilt majonezo ar ketcupo ant jos :(((
>>
>>
>