Tai, kad ne, nebent jame gryname ilgai mirkysi (o kodel tada ne i sieros rugsti??). Cia dar ir skonio reikalas, bet man saslykas paruostas be acto - aplamai nera joks saslykas, o tik kepsnelis ant iesmo, kazkoks.. kebabas, kuris gali buti ir labai skanus, bet tai jau joks saslykas. Butent actas ir suteikia mesai ta specifini saslyko aromata ir skoni, isskirianti sasla is kitu kebabu. Mesa ne bet kokia tinka saslykui. Tinka aviena, kiaulines sprandine. Pvz. vistienos "saslykui" jau netinka actas, ten kitoks marinatas. Ka cia prirasiau - tik mano nuomone, nesu kulinarijos guru :) Butu idomu jei zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato sudetis, o kiek laiko marinuojat ir t.t. "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message news:gspr4v$4o1$1@trimpas.omnitel.net... > imho true, actas gavno. > "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message > news:1bgl2hxw9y84j.14jziufc0yzxb$.dlg@40tude.net... >> On Thu, 23 Apr 2009 15:41:17 +0300, TranZOO wrote: >> >>> actas, brendzio lasas, rozmarinas, druska. >> >> Asmeniskai man actas = sugadinta mesa. > >