Sudetis: kalendros, bazilikai, ozrages, petrazoliu lapai, mairunai, krapai, dasiai, lauro lapai, metos, salieru saknys, aitrios paprikos, safrano barchatine gele "Bildukas" <bilds@mail.lt> wrote in message news:gtpc4q$afg$1@trimpas.omnitel.net... > Kokiose parduotuvese buna tu "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? > Kokios konsistencijos - birus , skysti ? Nes kazkada maximoj ieskojau - > neradau. Gal ne ten ieskojau.. :) > > "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net... >> tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys >> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message >> news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net... >>> kas tas "chmeli suneli"? >>> >>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message >>> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net... >>>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote: >>>> >>>>> Butu idomu jei >>>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato >>>>> sudetis, o >>>>> kiek laiko marinuojat ir t.t. >>>> >>>> O kas yra tas _tikras_ šašlykas? :) >>>> >>>> Aš darau labai paprastai: kiaulienos sprandinę iš valaro supjaustau, >>>> įdedu >>>> daug svogūnų + chmeli suneli. Sūdau tik prieš movimą ant iešmų ir >>>> kepimą. >>>> Gaunasi superskanu. >>>> >>>> -- >>>> Edvinas >>> >>> >> > > >