Tema: Re: Avienos shashlykas
Autorius: Bildukas
Data: 2009-05-05 15:40:58
Kokiose parduotuvese buna tu  "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? 
Kokios konsistencijos - birus , skysti ?  Nes kazkada maximoj ieskojau - 
neradau. Gal ne ten ieskojau.. :)

"Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net...
> tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys
> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message 
> news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net...
>> kas tas "chmeli suneli"?
>>
>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message 
>> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net...
>>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote:
>>>
>>>> Butu idomu jei
>>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato sudetis, 
>>>> o
>>>> kiek laiko marinuojat ir t.t.
>>>
>>> O kas yra tas _tikras_ šašlykas? :)
>>>
>>> Aš darau labai paprastai: kiaulienos sprandinę iš valaro supjaustau, 
>>> įdedu
>>> daug svogūnų + chmeli suneli. Sūdau tik prieš movimą ant iešmų ir 
>>> kepimą.
>>> Gaunasi superskanu.
>>>
>>> -- 
>>> Edvinas
>>
>>
>