Kokiose parduotuvese buna tu "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? Kokios konsistencijos - birus , skysti ? Nes kazkada maximoj ieskojau - neradau. Gal ne ten ieskojau.. :) "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net... > tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys > "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message > news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net... >> kas tas "chmeli suneli"? >> >> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message >> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net... >>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote: >>> >>>> Butu idomu jei >>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato sudetis, >>>> o >>>> kiek laiko marinuojat ir t.t. >>> >>> O kas yra tas _tikras_ šašlykas? :) >>> >>> Aš darau labai paprastai: kiaulienos sprandinę iš valaro supjaustau, >>> įdedu >>> daug svogūnų + chmeli suneli. Sūdau tik prieš movimą ant iešmų ir >>> kepimą. >>> Gaunasi superskanu. >>> >>> -- >>> Edvinas >> >> >