Kalvariju turguje tikrai maciau. Ir baltarusiai parduoda ir dar rukytos mesos pavilione kur prieskoniais prekiauja uzmaciau.. "John Smith" <info@lrs.lt> wrote in message news:gtq2oo$aq9$1@trimpas.omnitel.net... > chmeli suneli - prieskoniai. Baltarusiai kartais ju turi turguje. As > chmeli suneli pirkau Justinishkiu turgely, kur salia Norfos. Nebepamenu > kiek mokejau. Ne visada sito prieskonio turi, bet susitarti su belarusais > galima. Gal ir Kalvariju turgelyje belarusai juom prekiauja, nzn. > "Bildukas" <bilds@mail.lt> wrote in message > news:gtpc4q$afg$1@trimpas.omnitel.net... >> Kokiose parduotuvese buna tu "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? >> Kokios konsistencijos - birus , skysti ? Nes kazkada maximoj ieskojau - >> neradau. Gal ne ten ieskojau.. :) >> >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys >>> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message >>> news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net... >>>> kas tas "chmeli suneli"? >>>> >>>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message >>>> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net... >>>>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote: >>>>> >>>>>> Butu idomu jei >>>>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato >>>>>> sudetis, o >>>>>> kiek laiko marinuojat ir t.t. >>>>> >>>>> O kas yra tas _tikras_ šašlykas? :) >>>>> >>>>> Aš darau labai paprastai: kiaulienos sprandinę iš valaro supjaustau, >>>>> įdedu >>>>> daug svogūnų + chmeli suneli. Sūdau tik prieš movimą ant iešmų ir >>>>> kepimą. >>>>> Gaunasi superskanu. >>>>> >>>>> -- >>>>> Edvinas >>>> >>>> >>> >> >> >> > >