Tema: Re: Avienos shashlykas
Autorius: Gipsas
Data: 2009-05-06 08:54:44
na, birus..kaip ir visi prieskoniai..:)
maximoje ir kituose prekybcentriuose nteko matyti, as pirkau Kaune spec. 
prieskoniu parduotuveje Vilniaus g.
"Bildukas" <bilds@mail.lt> wrote in message 
news:gtpc4q$afg$1@trimpas.omnitel.net...
> Kokiose parduotuvese buna tu  "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? 
> Kokios konsistencijos - birus , skysti ?  Nes kazkada maximoj ieskojau - 
> neradau. Gal ne ten ieskojau.. :)
>
> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
> news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net...
>> tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys
>> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message 
>> news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net...
>>> kas tas "chmeli suneli"?
>>>
>>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message 
>>> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net...
>>>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote:
>>>>
>>>>> Butu idomu jei
>>>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato 
>>>>> sudetis, o
>>>>> kiek laiko marinuojat ir t.t.
>>>>
>>>> O kas yra tas _tikras_ ðaðlykas? :)
>>>>
>>>> Að darau labai paprastai: kiaulienos sprandinæ ið valaro supjaustau, 
>>>> ádedu
>>>> daug svogûnø + chmeli suneli. Sûdau tik prieð movimà ant ieðmø ir 
>>>> kepimà.
>>>> Gaunasi superskanu.
>>>>
>>>> -- 
>>>> Edvinas
>>>
>>>
>>
>
>
>