Tema: Re: Avienos shashlykas
Autorius: John Smith
Data: 2009-05-05 22:07:04
chmeli suneli - prieskoniai. Baltarusiai kartais ju turi turguje. As chmeli 
suneli pirkau Justinishkiu turgely, kur salia Norfos. Nebepamenu kiek 
mokejau. Ne visada sito prieskonio turi, bet susitarti su belarusais galima. 
Gal ir Kalvariju turgelyje belarusai juom prekiauja, nzn.
"Bildukas" <bilds@mail.lt> wrote in message 
news:gtpc4q$afg$1@trimpas.omnitel.net...
> Kokiose parduotuvese buna tu  "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? 
> Kokios konsistencijos - birus , skysti ?  Nes kazkada maximoj ieskojau - 
> neradau. Gal ne ten ieskojau.. :)
>
> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
> news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net...
>> tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys
>> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message 
>> news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net...
>>> kas tas "chmeli suneli"?
>>>
>>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message 
>>> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net...
>>>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote:
>>>>
>>>>> Butu idomu jei
>>>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato 
>>>>> sudetis, o
>>>>> kiek laiko marinuojat ir t.t.
>>>>
>>>> O kas yra tas _tikras_ šašlykas? :)
>>>>
>>>> Aš darau labai paprastai: kiaulienos sprandinę iš valaro supjaustau, 
>>>> įdedu
>>>> daug svogūnų + chmeli suneli. Sūdau tik prieš movimą ant iešmų ir 
>>>> kepimą.
>>>> Gaunasi superskanu.
>>>>
>>>> -- 
>>>> Edvinas
>>>
>>>
>>
>
>
>