Tema: Re: Avienos shashlykas
Autorius: bzik
Data: 2009-05-06 09:00:31
info is 
http://www.prieskoniuabc.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=28
reik manyt pardavimui turi

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:gtr8to$5q7$1@trimpas.omnitel.net...
> Sudetis:
> kalendros, bazilikai, ozrages, petrazoliu lapai, mairunai, krapai, dasiai, 
> lauro lapai, metos, salieru saknys, aitrios paprikos, safrano barchatine 
> gele
> "Bildukas" <bilds@mail.lt> wrote in message 
> news:gtpc4q$afg$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kokiose parduotuvese buna tu  "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? 
>> Kokios konsistencijos - birus , skysti ?  Nes kazkada maximoj ieskojau - 
>> neradau. Gal ne ten ieskojau.. :)
>>
>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
>> news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net...
>>> tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys
>>> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message 
>>> news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> kas tas "chmeli suneli"?
>>>>
>>>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message 
>>>> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net...
>>>>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote:
>>>>>
>>>>>> Butu idomu jei
>>>>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato 
>>>>>> sudetis, o
>>>>>> kiek laiko marinuojat ir t.t.
>>>>>
>>>>> O kas yra tas _tikras_ šašlykas? :)
>>>>>
>>>>> Aš darau labai paprastai: kiaulienos sprandinę iš valaro supjaustau, 
>>>>> įdedu
>>>>> daug svogūnų + chmeli suneli. Sūdau tik prieš movimą ant iešmų ir 
>>>>> kepimą.
>>>>> Gaunasi superskanu.
>>>>>
>>>>> -- 
>>>>> Edvinas
>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>