info is http://www.prieskoniuabc.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=5&Itemid=28 reik manyt pardavimui turi "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:gtr8to$5q7$1@trimpas.omnitel.net... > Sudetis: > kalendros, bazilikai, ozrages, petrazoliu lapai, mairunai, krapai, dasiai, > lauro lapai, metos, salieru saknys, aitrios paprikos, safrano barchatine > gele > "Bildukas" <bilds@mail.lt> wrote in message > news:gtpc4q$afg$1@trimpas.omnitel.net... >> Kokiose parduotuvese buna tu "chmeli suneli" ? Prie visu prieskoniu jie? >> Kokios konsistencijos - birus , skysti ? Nes kazkada maximoj ieskojau - >> neradau. Gal ne ten ieskojau.. :) >> >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:gt3j4n$l2e$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai toks gruzinishkas prieskoniu mishinys >>> "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message >>> news:gt3iqe$khl$1@trimpas.omnitel.net... >>>> kas tas "chmeli suneli"? >>>> >>>> "Edvinas" <edvinas@namie.au> wrote in message >>>> news:13eum1ghx9r2q$.izukta4u5pgw$.dlg@40tude.net... >>>>> On Fri, 24 Apr 2009 11:57:08 +0300, RS wrote: >>>>> >>>>>> Butu idomu jei >>>>>> zinovai pasidalintu _tikro_ saslyko receptais, ne tik marinato >>>>>> sudetis, o >>>>>> kiek laiko marinuojat ir t.t. >>>>> >>>>> O kas yra tas _tikras_ šašlykas? :) >>>>> >>>>> Aš darau labai paprastai: kiaulienos sprandinę iš valaro supjaustau, >>>>> įdedu >>>>> daug svogūnų + chmeli suneli. Sūdau tik prieš movimą ant iešmų ir >>>>> kepimą. >>>>> Gaunasi superskanu. >>>>> >>>>> -- >>>>> Edvinas >>>> >>>> >>> >> >> >> > >