Tema: Re: Aviena
Autorius: Chikipiki
Data: 2009-05-20 13:58:02
Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus.

"SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message news:gv0f5p$1j5$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki
> 
> vakar teko susipazhinti su %subj%
> nu baisiai riebi mesa. ish sriubos ishgrebiau puse dubens riebalu. Bet 
> klausimas ne apie tai. klausimas ar imanoma ta jos kvapa permushti su kuom 
> nors? zhalumynu kazhkiek naudojau, bet nieko ypatingai kvapnaus.
> 
> SLAVIKAZ 
> 
>