Kindza tai kalendra "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net... > neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? > nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i > petrazoles > "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message > news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net... >> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ? >> >> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message >> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). Prieš >>> verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos >>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o >>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus. >> > >