Tema: Re: Aviena
Autorius: foxaz
Data: 2009-05-20 14:18:59
Kindza tai kalendra



"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net...
> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? 
> nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i 
> petrazoles
> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ?
>>
>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message 
>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). Prieš 
>>> verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos 
>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o 
>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus.
>>
>
>