Tema: Re: Aviena
Autorius: foxaz
Data: 2009-05-21 11:42:49
Seip gruzinai nera jau tokie super aviu valgytojai, nors aviena jie vartoja 
placiai, beje ir kuminas prie avienos pas juos tikrai ne po defaultu ;). Tai 
daugiau tiktu musulmoniskam azerbaidzanui ir centrinei azijai. Pas gruzinus 
net tradicinis saslas is kiaulienos.


"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
news:mn.aa317d950af073f1.0@gmail.com...
> Jei pažiūrėt kaip darbuojasi avienos valgytojai gruzinai, tai pas juos 
> prie avies mėsos visada dedamas kuminas (zira). Dar sėkmingai į patiekalus 
> įpaišo "kirdiuk", kas mano supratimu yra tas pats lajus tik iš jaunos 
> avies arba ėriuko.
>
> Italai padefoltu prie avies deda rozmariną.
>
> Pataisykite jei nusikalbėjau....
>
> M.
>
>> tai pas man irgi ta pati beda... :)
>>
>> SLAVIKAZ
>> "MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message 
>> news:gv1rsf$6bp$1@trimpas.omnitel.net...
>>> man dar visai tinka kuminai (zeerah)
>>> tokiu visai neblogu pirkau panoramoj pirmam aukste kazkokioj eko 
>>> parduotuvytej kur vidury koridoriu buna....
>>> pries maldamas paskrudinu truputi ir sumalu.... kvapa permusha 
>>> garantuotai.... bet man asmeniskai tas kvapas nemaisho, bet va kitiems 
>>> seimos nariams deja .......
>>>
>>>
>>> "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message 
>>> news:gv0vj0$vbc$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> na tiesiog kaulus gaila buvo ishmesti
>>>> apie laju nieko nezhinojau tai riebalu ir neapipjausciau
>>>> kitakart zhinosiu aciu uzh info
>>>>
>>>> SLAVIKAZ
>>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
>>>> news:gv0p0e$j3k$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> nu dar ta riebesne mesa geriau naudoti plovui, ne sultiniui, is 
>>>>> prieskoniu, kindza, kalendros seklos, gausiau pipiru nei iprastai, 
>>>>> petrazoles, cesnakas, siaip ziurint ka tu ten gaminai?
>>>>> "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message 
>>>>> news:gv0f5p$1j5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Sveiki
>>>>>>
>>>>>> vakar teko susipazhinti su %subj%
>>>>>> nu baisiai riebi mesa. ish sriubos ishgrebiau puse dubens riebalu. 
>>>>>> Bet klausimas ne apie tai. klausimas ar imanoma ta jos kvapa 
>>>>>> permushti su kuom nors? zhalumynu kazhkiek naudojau, bet nieko 
>>>>>> ypatingai kvapnaus.
>>>>>>
>>>>>> SLAVIKAZ
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>
>