Aišku... daržo reikia, su vazonėliu neprasisuksiu :) "JAlexoid" <whereabout@mail333.com> wrote in message news:gv1s67$6k0$1@trimpas.omnitel.net... > Kalendros igai neauga, ypac jei naudoji. > Pas mane jau siais metais 2 kartus augo, nes mirsta. > Praktiskai iseina, arba naudoji arba leidi isaugti ir seklas rinkti. > > DaivaD. wrote: >> Kalendros sėklos turi tokį specifinį kvapą. >> Beje, vakar maximoj nusipirkau kalendros vazonėliuose, tikiuosi, augs balkone. >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gv0pdd$jrh$1@trimpas.omnitel.net... >>> gal ir kalendra, tik sviezia :) as naudoju avienai ir sviezia, ir kalendru >>> seklas kartu, is kazkur pas mane tos blakzoles pavadinimas uzsilikes , gal >>> kad blakem dvokia? :) >>> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message >>> news:gv0ov3$j13$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kindza tai kalendra >>>> >>>> >>>> >>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>>> news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? >>>>> nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i >>>>> petrazoles >>>>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message >>>>> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ? >>>>>> >>>>>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message >>>>>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). >>>>>>> Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos >>>>>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o >>>>>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus. >>>>> >>>> >>>