"Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net... > Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). Prieš > verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos riebaliukus > apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o įmetus teisingų > prieskonių ir išvis nesijaus. tai koks tolkas vapse aviena naudot tada > > "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message > news:gv0f5p$1j5$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki >> >> vakar teko susipazhinti su %subj% >> nu baisiai riebi mesa. ish sriubos ishgrebiau puse dubens riebalu. Bet >> klausimas ne apie tai. klausimas ar imanoma ta jos kvapa permushti su >> kuom >> nors? zhalumynu kazhkiek naudojau, bet nieko ypatingai kvapnaus. >> >> SLAVIKAZ >> >>