Tema: Re: Aviena
Autorius: locked
Data: 2009-05-20 14:08:08
"Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message 
news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). Prieš 
> verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos riebaliukus 
> apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o įmetus teisingų 
> prieskonių ir išvis nesijaus.

tai koks tolkas vapse aviena naudot tada

>
> "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message 
> news:gv0f5p$1j5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki
>>
>> vakar teko susipazhinti su %subj%
>> nu baisiai riebi mesa. ish sriubos ishgrebiau puse dubens riebalu. Bet
>> klausimas ne apie tai. klausimas ar imanoma ta jos kvapa permushti su 
>> kuom
>> nors? zhalumynu kazhkiek naudojau, bet nieko ypatingai kvapnaus.
>>
>> SLAVIKAZ
>>
>>