Tema: Re: Aviena
Autorius: foxaz
Data: 2009-05-20 14:33:52
nu, kad nedvokia jau jinai taip baisiai :), nes cia jau gaunas kuriozas. 
Numust bjauru avies kvapa blakiu kvapu :)




"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
news:gv0pdd$jrh$1@trimpas.omnitel.net...
> gal ir kalendra, tik sviezia :) as naudoju avienai ir sviezia, ir kalendru 
> seklas kartu, is kazkur pas mane tos blakzoles pavadinimas uzsilikes , gal 
> kad blakem dvokia? :)
> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
> news:gv0ov3$j13$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kindza tai kalendra
>>
>>
>>
>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
>> news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net...
>>> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods 
>>> blakzole? nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu 
>>> panasiu i petrazoles
>>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
>>> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ?
>>>>
>>>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message 
>>>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). 
>>>>> Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos 
>>>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o 
>>>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus.
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>