nu, kad nedvokia jau jinai taip baisiai :), nes cia jau gaunas kuriozas. Numust bjauru avies kvapa blakiu kvapu :) "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gv0pdd$jrh$1@trimpas.omnitel.net... > gal ir kalendra, tik sviezia :) as naudoju avienai ir sviezia, ir kalendru > seklas kartu, is kazkur pas mane tos blakzoles pavadinimas uzsilikes , gal > kad blakem dvokia? :) > "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message > news:gv0ov3$j13$1@trimpas.omnitel.net... >> Kindza tai kalendra >> >> >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net... >>> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods >>> blakzole? nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu >>> panasiu i petrazoles >>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message >>> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ? >>>> >>>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message >>>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). >>>>> Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos >>>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o >>>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus. >>>> >>> >>> >> >> > >