Tema: Re: Aviena
Autorius: JAlexoid
Data: 2009-05-21 00:15:46
Tai dar ne garantija kad tai nebuvo parsas :) Jie beje subrende ir 
nekastruoti taip kvepia, kad aviena atrodys kaip subtilus roziu aromatas.

Gipsas wrote:
> nu jei jau yra toks nora s permushti ta kvapa, tai gal geriau tu valgyk 
> kiaule..
> "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message 
> news:gv0f5p$1j5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki
>>
>> vakar teko susipazhinti su %subj%
>> nu baisiai riebi mesa. ish sriubos ishgrebiau puse dubens riebalu. Bet 
>> klausimas ne apie tai. klausimas ar imanoma ta jos kvapa permushti su 
>> kuom nors? zhalumynu kazhkiek naudojau, bet nieko ypatingai kvapnaus.
>>
>> SLAVIKAZ
>>
>