Jei pažiūrėt kaip darbuojasi avienos valgytojai gruzinai, tai pas juos prie avies mėsos visada dedamas kuminas (zira). Dar sėkmingai į patiekalus įpaišo "kirdiuk", kas mano supratimu yra tas pats lajus tik iš jaunos avies arba ėriuko. Italai padefoltu prie avies deda rozmariną. Pataisykite jei nusikalbėjau.... M. > tai pas man irgi ta pati beda... :) > > SLAVIKAZ > "MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message > news:gv1rsf$6bp$1@trimpas.omnitel.net... >> man dar visai tinka kuminai (zeerah) >> tokiu visai neblogu pirkau panoramoj pirmam aukste kazkokioj eko >> parduotuvytej kur vidury koridoriu buna.... >> pries maldamas paskrudinu truputi ir sumalu.... kvapa permusha >> garantuotai.... bet man asmeniskai tas kvapas nemaisho, bet va kitiems >> seimos nariams deja ....... >> >> >> "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message >> news:gv0vj0$vbc$1@trimpas.omnitel.net... >>> na tiesiog kaulus gaila buvo ishmesti >>> apie laju nieko nezhinojau tai riebalu ir neapipjausciau >>> kitakart zhinosiu aciu uzh info >>> >>> SLAVIKAZ >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>> news:gv0p0e$j3k$1@trimpas.omnitel.net... >>>> nu dar ta riebesne mesa geriau naudoti plovui, ne sultiniui, is >>>> prieskoniu, kindza, kalendros seklos, gausiau pipiru nei iprastai, >>>> petrazoles, cesnakas, siaip ziurint ka tu ten gaminai? >>>> "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message >>>> news:gv0f5p$1j5$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki >>>>> >>>>> vakar teko susipazhinti su %subj% >>>>> nu baisiai riebi mesa. ish sriubos ishgrebiau puse dubens riebalu. Bet >>>>> klausimas ne apie tai. klausimas ar imanoma ta jos kvapa permushti su >>>>> kuom nors? zhalumynu kazhkiek naudojau, bet nieko ypatingai kvapnaus. >>>>> >>>>> SLAVIKAZ >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >>