Kalendros igai neauga, ypac jei naudoji. Pas mane jau siais metais 2 kartus augo, nes mirsta. Praktiskai iseina, arba naudoji arba leidi isaugti ir seklas rinkti. DaivaD. wrote: > Kalendros sėklos turi tokį specifinį kvapą. > Beje, vakar maximoj nusipirkau kalendros vazonėliuose, tikiuosi, augs balkone. > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:gv0pdd$jrh$1@trimpas.omnitel.net... >> gal ir kalendra, tik sviezia :) as naudoju avienai ir sviezia, ir kalendru >> seklas kartu, is kazkur pas mane tos blakzoles pavadinimas uzsilikes , gal >> kad blakem dvokia? :) >> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message >> news:gv0ov3$j13$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kindza tai kalendra >>> >>> >>> >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>> news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net... >>>> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? >>>> nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i >>>> petrazoles >>>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message >>>> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ? >>>>> >>>>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message >>>>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). >>>>>> Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos >>>>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o >>>>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus. >>>> >>> >>