skamba panasiai kaip sraigiu valgymas uzsimerkus ir su daug kecupo KAD NEBUTU BJAURU "locked" <mmr@centras.lt> wrote in message news:gv0oam$hpc$1@trimpas.omnitel.net... > > "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message > news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). Prieš >> verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos riebaliukus >> apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o įmetus teisingų >> prieskonių ir išvis nesijaus. > > tai koks tolkas vapse aviena naudot tada > >> >> "SLAVIKAZ" <slavikaz_trink-@takas.lt> wrote in message >> news:gv0f5p$1j5$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki >>> >>> vakar teko susipazhinti su %subj% >>> nu baisiai riebi mesa. ish sriubos ishgrebiau puse dubens riebalu. Bet >>> klausimas ne apie tai. klausimas ar imanoma ta jos kvapa permushti su >>> kuom >>> nors? zhalumynu kazhkiek naudojau, bet nieko ypatingai kvapnaus. >>> >>> SLAVIKAZ >>> >>> > >