Tema: Re: Aviena
Autorius: A&G
Data: 2009-05-20 14:26:37
gal ir kalendra, tik sviezia :) as naudoju avienai ir sviezia, ir kalendru 
seklas kartu, is kazkur pas mane tos blakzoles pavadinimas uzsilikes , gal 
kad blakem dvokia? :)
"foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
news:gv0ov3$j13$1@trimpas.omnitel.net...
> Kindza tai kalendra
>
>
>
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net...
>> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? 
>> nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i 
>> petrazoles
>> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message 
>> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ?
>>>
>>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message 
>>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). 
>>>> Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos 
>>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o 
>>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus.
>>>
>>
>>
>
>