gal ir kalendra, tik sviezia :) as naudoju avienai ir sviezia, ir kalendru seklas kartu, is kazkur pas mane tos blakzoles pavadinimas uzsilikes , gal kad blakem dvokia? :) "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message news:gv0ov3$j13$1@trimpas.omnitel.net... > Kindza tai kalendra > > > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:gv0ojr$ib6$1@trimpas.omnitel.net... >> neisivaizduoju avienos patiekalu be kindzos, lietuviskai berods blakzole? >> nu bet kokiam turguj pasakyk kindza ir duos tokiu zoliu panasiu i >> petrazoles >> "Vegys" <Nera@nebus.net> wrote in message >> news:gv0o0s$h6s$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kas per teisingi prieskoniai ? Kazkas jau minejo rozmarinus. Kas dar ? >>> >>> "Chikipiki" <chikipiki________@tut.by> wrote in message >>> news:gv0nnq$gm7$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Specifinį avienos kvapą didžiaja dalimi sąlygoja riebalai (lajus). >>>> Prieš verdant/kepant derėtų paimti aštrų peilį ir kiek įmanoma tuos >>>> riebaliukus apipjaustyti ir išmesti. Kvapo sumažės iki minimumo, o >>>> įmetus teisingų prieskonių ir išvis nesijaus. >>> >> >> > >