pas mane skyscio sociai buvo jau po kokiu 4-5 val., tada kaitinau ant mazos ugnies ir uzvirus supilsciau i stiklainius, dejau ir as garstyciu grudeliu, dar keleta kvepianciuju pipiru imeciau, paragavus marinata tikrai neblogas skonis, del astrumo gal cili pipiru galima idet, o ziema tai viskas susivalgo :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:h5u8bd$bo6$1@trimpas.omnitel.net... > Ka tik grudau agurkus i stiklainius.Grudau tikrai standziai,bet vis vien > vienam 0.8 ltr stiklainiui pilnai pritruko skyscio.O islaikiau as juos ne 12 > val,o visas 16 val. > Bandau atreguliuot tos susidariusios sunkos skoni ir pasigamint naujos,kad > butu kuom uzpilt paskutini stiklaini. > > P.S.Skonis labai neblogas,tik as dar imeciau siek tiek garstyciu grudeliu ir > kelis grudelius juodojo pipiro. > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:h5tq5u$lt5$1@trimpas.omnitel.net... >> Dariau pagal sita recepta vakar.Panasu,kad labai neblogas receptukas.Gal >> tik kiek svelnokas,bet bus gerai. >> >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:h5ra9h$m5p$1@trimpas.omnitel.net... >>> radau dar toki supermamose: >>> 5 kg.agurku >>> sauja petrazoliu >>> 1 stkl. aliejaus >>> 1 stkl. cukraus >>> 2/3 stkl.acto >>> 5 saukštai druskos, kvepianciuju pipiru >>> supjaustai, sumaisai, palieki apie 12 val. pastoveti, uzkaitini iki 80 >>> lapsniu, uzsuki, uzdengi siltai iki atvesimo. >>> tai gal kazkas panasaus i lenkiska mizerija gautusi... >>> >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:h5r9b9$kl8$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>>> news:h5r8ms$jho$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> siltnamyj nespejam skinti ir nemazai jau yra peraugusiu, tokiu kur >>>>> reikia >>>>> oda lupt nes per kieta ir seklos didokos, uzraugtu jau turime >>>>> pakankamai, >>>>> ka dar galima sugalvot ziemai? >>>> >>>> Lenkai is tokiu agurku daro salotas - vadina jas mizerija.Tikslaus >>>> marinato >>>> recepto nepasakysiu,bet kiek pamenu,tai naudojamas tradicinis lenku >>>> megstamas saldziarugstis marinatas : 1 ltr vandens,75-150 gr acto,2 >>>> saukstai >>>> druskos ,4 saukstai cukraus + prieskonines zoles.O patys agurkai >>>> supjaustomi >>>> ne paciais ploniausiais griezineliais,sudedami sluoksniais ant >>>> prieskoniniu >>>> zoleliu i stiklaini ir uzpilama karstu marinatu.Galima del svenytos >>>> ramybes >>>> pasterizuoti. >>>> Kiek girdejau ,peraugusiu agurku problema issisprendzia greitai. >>>> >>>> P.S.Galiu pabandyt uzklaust tikslaus recepto,bet negarantuoju,kad >>>> atsakymas >>>> is Lenkijos pareis greitai. >>>> >>>> >> >> > >