diabeto atžvilgiu skirtumo nėra gliukozė ar fruktozė. Aš irgi manau, kad nesergant diabetu, tiek sulčių išgerti neįmanoma, kad kažkiom susirgti :) o sergant tai iš esmės kenkia viskas :) "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag news:hmuacf$hg4$1@trimpas.omnitel.net... > Morkos dideliais kiekiais kažkiek gadina kepenis, burokėliuose iš tikrųjų > daug gliukozės - o šiaip visokiuose vaisiuose ir uogose tai gal vis dėlto > daugiau fruktozė negu gliukozė, nors nežinau ar šiuo atveju yra skirtumas. > Nemanau, kad žmonės išgeria tiek daug natūralių sulčių, kad net pakenktų > :) Aš pvz. labai mėgstu daržovių sultis - pomidorai, morkos, salierai, > agurkai. Bet neskiestos man per tirštos.