neabejoju, kad maitinant eksperimento dalyvius, vienus mikrobangeje ruostu, kitus keptuveje, maistu, ir taip maitinant puse metu, turetumem akivaizdzius rezultatus. Apie kazka tokio rase ir straipsnio autorius. Tik koks tikslas kartoti toki eksperimenta, jei jis jau buvo atliktas? Juk yra rizika eksperimento metu sugadinti sveikata dar eilei zmoniu? O tai, kad eksperimento rezultatai nebuvo patvirtinti kazkokiu kompetetingu instituciju - dar nereiskia, kad ekprerimentas nepavyko :) Dex Fwd wrote: > Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje. Kiaušiniai taip pat neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų senoje). > Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai.... > > "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net... >> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma. >> >> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai >> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh. >> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai, >> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei >> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu. >> >> Dex