"Fwd" <fwd@one.lt> wrote in message news:h1a6t6$tth$1@trimpas.omnitel.net... > Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė > iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje. nu bet ir randat ka lygint atsiprasant :) tai gal lyginkit kepima su kepimu, o ne troskinimu/virimu? nervai nelaiko. ar kas nors gali pakviest kompetetingus diskutuotojus joptvaimat? nepriimkit skaudziai. >Kiaušiniai taip pat neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų >senoje). ir neturi nes jie ten nekepa. > Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. > Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje > maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai.... > skonio reikalas > "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message > news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net... >> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma. >> >> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai >> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh. >> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai, >> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei >> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu. >> >> Dex