Klausimas tamstai - jei skirtumas MB vs tradicinis sildymas tik silumos sklidimo principuose (ar nuo keptuves dugno i virsu, ar visur tolygiai, priklausomai nuo spalvos)- kodel pakinta skonis? :) Dex Fwd wrote: > Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje. Kiaušiniai taip pat neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų senoje). > Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai.... > > "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net... >> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma. >> >> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai >> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh. >> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai, >> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei >> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu. >> >> Dex