Tema: Re: apie mikrobanges
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2009-06-17 11:48:28
niu pvz popkornas gamintas mikrobangineja ishkar vezhiu ir radiacija atsiduoda.. ir skonis kaip vezhio... mmmm.. vezhiai... ble! noriu vezhiu!
"Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message news:h1a9ro$3ns$1@trimpas.omnitel.net...
> kieno skonis pakinta? (kokio maisto)
>
>
> "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:h1a9l7$3b5$1@trimpas.omnitel.net...
>> Klausimas tamstai - jei skirtumas MB vs tradicinis sildymas tik silumos
>> sklidimo principuose (ar nuo keptuves dugno i virsu, ar visur tolygiai,
>> priklausomai nuo spalvos)- kodel pakinta skonis? :)
>>
>> Dex
>>
>> Fwd wrote:
>>> Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje. Kiaušiniai taip pat neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų senoje).
>>> Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai....
>>>
>>> "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma.
>>>>
>>>> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai
>>>> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh.
>>>> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai,
>>>> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei
>>>> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu.
>>>>
>>>> Dex