"Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:h1a7ma$va5$1@trimpas.omnitel.net... > sh as laikau maista, kurio maistingosios savybes (butent tai, ko mums > reikia) yra sumazejusios. > Taip, as nedrisiu teigti, kad maistas yra patampa grynai nuodas :) Kuris > po poros pavalgymu tave nunuodis. Ne. Bet reguliarus jo valgymas prives > kaip minimum prie didesnio mikroelementu trukumo, didesnio slakuotumo > (uzterstumo) ir panasiai, ko pasekoje vis vien turesim vienokia ar kitokia > liga. bet kokius kad ir maziausius maisto medziagu pakitimus lengvai gali istirti dabartines laboratorijos. jei niekaip nesitiki tai nueik kur nors, sumokek ir atsinesk istirt palyginimui kokios salotos virtos mikrobanginej ir puode skirtumus, paimk mikroelementu ir kitu medziagu ataskaitas. > > Dex > > Fwd wrote: >> Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė >> iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje. Kiaušiniai taip pat >> neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų senoje). >> Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. >> Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje >> maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai.... >> >> "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message >> news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net... >>> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma. >>> >>> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai >>> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh. >>> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai, >>> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei >>> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu. >>> >>> Dex