"Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:h1a9l7$3b5$1@trimpas.omnitel.net... > Klausimas tamstai - jei skirtumas MB vs tradicinis sildymas tik silumos > sklidimo principuose (ar nuo keptuves dugno i virsu, ar visur tolygiai, > priklausomai nuo spalvos)- kodel pakinta skonis? :) o kodel jam nepakist? maisto skonis kinta nuo maziausiu skirtumu ruosiant. pvz mikrobanginej gali pervirti krastai, o vidus nevisai, reik moketi elgtis. ir ka? > > Dex > > Fwd wrote: >> Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė >> iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje. Kiaušiniai taip pat >> neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų senoje). >> Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. >> Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje >> maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai.... >> >> "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message >> news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net... >>> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma. >>> >>> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai >>> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh. >>> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai, >>> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei >>> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu. >>> >>> Dex