"Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:h1a7ht$v2e$1@trimpas.omnitel.net... > neabejoju, kad maitinant eksperimento dalyvius, vienus mikrobangeje > ruostu, kitus keptuveje, maistu, ir taip maitinant puse metu, turetumem > akivaizdzius rezultatus. nu as irgi tikeciausi skirtumo. visgi kur keptas maistas, o kur virtas. virtas kiek girdejau sveikiau. > > Apie kazka tokio rase ir straipsnio autorius. Tik koks tikslas kartoti > toki eksperimenta, jei jis jau buvo atliktas? Juk yra rizika eksperimento > metu sugadinti sveikata dar eilei zmoniu? O tai, kad ivairiausi metus trunkantys eksperimentai kuriems reikia savanoriu yra atliekami pastoviai, ir visai ne su mikrobanginem. > eksperimento rezultatai nebuvo patvirtinti kazkokiu kompetetingu > instituciju - dar nereiskia, kad ekprerimentas nepavyko :) > > Dex > > Fwd wrote: >> Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė >> iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje. Kiaušiniai taip pat >> neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų senoje). >> Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. >> Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje >> maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai.... >> >> "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message >> news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net... >>> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma. >>> >>> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai >>> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh. >>> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai, >>> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei >>> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu. >>> >>> Dex