sh as laikau maista, kurio maistingosios savybes (butent tai, ko mums reikia) yra sumazejusios. Taip, as nedrisiu teigti, kad maistas yra patampa grynai nuodas :) Kuris po poros pavalgymu tave nunuodis. Ne. Bet reguliarus jo valgymas prives kaip minimum prie didesnio mikroelementu trukumo, didesnio slakuotumo (uzterstumo) ir panasiai, ko pasekoje vis vien turesim vienokia ar kitokia liga. Dex Fwd wrote: > Dėl skonio receptorių sutinku. Skonio skirtumas tikrai yra, ar dešrelė iškepta ant laužo, ar pakaitinta mikrobanginėje. Kiaušiniai taip pat neiškepa mikrobanginėje normaliai (bent mano tėvų senoje). > Bet nuo to maistas nepasidaro š :) Nebent š tu laikai neskaniu maistu. Tada kas nors galėtų pasakyti kad keptuvė kenkia sveikatai, nes joje maistas tampa š, o va vakuuminiai gariniai beriebaliniai puodai.... > > "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:h1a598$qu2$1@trimpas.omnitel.net... >> Bangos privercia molekules judeti, ko pasekoje sukuriama siluma. >> >> Tiksliau nezinau, nesigilinau. Tiesa sakant, man ir nereikia i tai >> gilintis, kad suprasti, kad maistas, pasildytas mikrobangeje, tampa sh. >> Tai patvirtina mano subjektyvus skonio receptoriai. O teorijai, >> teigianciai, kad sildymas MB kenkia, as tiesiog pritariu. I jei >> noreciau, irodyciau, bet kaip sakiau, man neidomu. >> >> Dex