Tema: Re: iešmai šašlykams
Autorius: spakainas
Data: 2015-06-16 14:53:18
Tai dar ir laužą specialiai kurt tam kad išdegint groteles? Aš šašlus 
ant žarijų kepu.
O į smėlį groteles gali trint kiek nori - lieka tarpuose ir kampuose ten 
visokio gėrio pakankamai. Bent jau man tai nefengšui ant užpernykštės 
mėsos likučių naują šašlą kept - tenka šveist su kempine ir feiriu, į 
kriauklę normaliai netelpa ir apsipurvina viskas aplink. Fui kaka tos 
grotos, iešmai valdo.

2015.06.16 14:08, mindis rašė:
> nieko nereikia plaut - tiesiog isdegini at lauzo, ispurtai ir tiek
> ziniu, gali dar jei labai norisi pakrantej vandeny i smeli patrint, ir
> jokio skirtumo ar ten iesmai ar groteles.
> On 2015.06.16 13:48, spakainas wrote:
>> Jo, ir labai gerai jas paskui plaut, ypač iš gamtos grįžus. Iešmus tai į
>> smėlį pabrūžinai - ir kaip nauji. Tiesą sakant net dešreles ant iešmų
>> kepam, būtent dėl šitos priežasties. ;]
>>
>> 2015.06.16 11:48, vaidas100 rašė:
>>> On 2015.06.16 10:58, Tomas wrote:
>>>> Šašlykas ant grotelių - originalno ...
>>>
>>>
>>> Sumeti mėsą į tokias groteles:
>>> http://www.e-senukai.lt//kepimo-groteles-cb-004-oegrill-oe-grill.html
>>> ir vienu lengvu rankos judesiu visus vartai...
>>>
>>> O ant iešmų kol užmauni... Po to kiek vartymo...
>>>
>>> p. s. valgau nuėmęs nuo iešmo iš lėkštės... :)
>>>
>