Tai dar ir laužą specialiai kurt tam kad išdegint groteles? Aš šašlus ant žarijų kepu. O į smėlį groteles gali trint kiek nori - lieka tarpuose ir kampuose ten visokio gėrio pakankamai. Bent jau man tai nefengšui ant užpernykštės mėsos likučių naują šašlą kept - tenka šveist su kempine ir feiriu, į kriauklę normaliai netelpa ir apsipurvina viskas aplink. Fui kaka tos grotos, iešmai valdo. 2015.06.16 14:08, mindis rašė: > nieko nereikia plaut - tiesiog isdegini at lauzo, ispurtai ir tiek > ziniu, gali dar jei labai norisi pakrantej vandeny i smeli patrint, ir > jokio skirtumo ar ten iesmai ar groteles. > On 2015.06.16 13:48, spakainas wrote: >> Jo, ir labai gerai jas paskui plaut, ypač iš gamtos grįžus. Iešmus tai į >> smėlį pabrūžinai - ir kaip nauji. Tiesą sakant net dešreles ant iešmų >> kepam, būtent dėl šitos priežasties. ;] >> >> 2015.06.16 11:48, vaidas100 rašė: >>> On 2015.06.16 10:58, Tomas wrote: >>>> Šašlykas ant grotelių - originalno ... >>> >>> >>> Sumeti mėsą į tokias groteles: >>> http://www.e-senukai.lt//kepimo-groteles-cb-004-oegrill-oe-grill.html >>> ir vienu lengvu rankos judesiu visus vartai... >>> >>> O ant iešmų kol užmauni... Po to kiek vartymo... >>> >>> p. s. valgau nuėmęs nuo iešmo iš lėkštės... :) >>> >