Tema: Re: ie
Autorius: Kesha
Data: 2015-06-18 08:44:45
Fui kaka, tai jau tikrai... plauti su fairiu ir pan... grotas ir 
iešmus, kaip jau sakė, prieš kepant, kol dega laužas, sumeti ir nudega 
viskas, kas reik, po to į smėlį ar metaliniu šepečiu ir psio.

> Tai dar ir laužą specialiai kurt tam kad išdegint groteles? Aš šašlus ant 
> žarijų kepu.
> O į smėlį groteles gali trint kiek nori - lieka tarpuose ir kampuose ten 
> visokio gėrio pakankamai. Bent jau man tai nefengšui ant užpernykštės mėsos 
> likučių naują šašlą kept - tenka šveist su kempine ir feiriu, į kriauklę 
> normaliai netelpa ir apsipurvina viskas aplink. Fui kaka tos grotos, iešmai 
> valdo.
>
> 2015.06.16 14:08, mindis rašė:
>> nieko nereikia plaut - tiesiog isdegini at lauzo, ispurtai ir tiek
>> ziniu, gali dar jei labai norisi pakrantej vandeny i smeli patrint, ir
>> jokio skirtumo ar ten iesmai ar groteles.
>> On 2015.06.16 13:48, spakainas wrote:
>>> Jo, ir labai gerai jas paskui plaut, ypač iš gamtos grįžus. Iešmus tai į
>>> smėlį pabrūžinai - ir kaip nauji. Tiesą sakant net dešreles ant iešmų
>>> kepam, būtent dėl šitos priežasties. ;]
>>>
>>> 2015.06.16 11:48, vaidas100 rašė:
>>>> On 2015.06.16 10:58, Tomas wrote:
>>>>> Šašlykas ant grotelių - originalno ...
>>>>
>>>>
>>>> Sumeti mėsą į tokias groteles:
>>>> http://www.e-senukai.lt//kepimo-groteles-cb-004-oegrill-oe-grill.html
>>>> ir vienu lengvu rankos judesiu visus vartai...
>>>>
>>>> O ant iešmų kol užmauni... Po to kiek vartymo...
>>>>
>>>> p. s. valgau nuėmęs nuo iešmo iš lėkštės... :)