Tema: Re: ie?mai ?a?lykams
Autorius: Kesha
Data: 2015-06-29 14:25:57
Gal tada geriau, prieš tai sakant, paminėti kokia tai mėsa, nes mėsa 
mėsai nelygu ir todėl taip kategoriškai neteigčiau.
Šviežiai papjautas ėriukas ir šaldytuve pagulėjusi kiaulė gaminama 
visai skirtingai.
BTW nėra tikro-netikro šašlo, todėl teigti, kad va toks tikras, o va 
šitas ne - negalima. Galima tik sakyti, kad pvz. va toks skaniau.

> pats tikriausias šašlas ir yra be nieko
> geriausiu atveju pipiriuko malto ..
>
>
>
>
> On 2015-06-19 14:47, bzik wrote:
>> tiesą sakant mums iškilo klausimas. Sovietmečiu, kai normalios mėsos
>> nebuvo galima nusipirkt, kažkokie jos apdorojimo principai minkštinant
>> ar naikinant kvapus buvo suprantami. Bet kam mirkyt ir kažkuo terliot
>> normalią mėsą?
>>
>> "mindis"  wrote in message news:mm0ro4$n9g$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> tai tada marinuoto saslo matyt "is vidaus" nematei, jei ta daikta vadini
>> zalia mesa.