Tema: Re: iešmai šašlykams
Autorius: mindis
Data: 2015-06-16 14:57:35
o tai ble saslus suedat ir iskart gult? mes tai paprastai poto dar ilgai 
lauza kurenam ir netik.
ir siaip vyk savo boba kuo toliau, jei taip paciam su indais pistis reik :)
On 2015.06.16 14:51, spakainas wrote:
> Tai dar ir laužą specialiai kurt tam kad išdegint groteles? Aš šašlus
> ant žarijų kepu.
> O į smėlį groteles gali trint kiek nori - lieka tarpuose ir kampuose ten
> visokio gėrio pakankamai. Bent jau man tai nefengšui ant užpernykštės
> mėsos likučių naują šašlą kept - tenka šveist su kempine ir feiriu, į
> kriauklę normaliai netelpa ir apsipurvina viskas aplink. Fui kaka tos
> grotos, iešmai valdo.
>
> 2015.06.16 14:08, mindis rašė:
>> nieko nereikia plaut - tiesiog isdegini at lauzo, ispurtai ir tiek
>> ziniu, gali dar jei labai norisi pakrantej vandeny i smeli patrint, ir
>> jokio skirtumo ar ten iesmai ar groteles.
>> On 2015.06.16 13:48, spakainas wrote:
>>> Jo, ir labai gerai jas paskui plaut, ypač iš gamtos grįžus. Iešmus tai į
>>> smėlį pabrūžinai - ir kaip nauji. Tiesą sakant net dešreles ant iešmų
>>> kepam, būtent dėl šitos priežasties. ;]
>>>
>>> 2015.06.16 11:48, vaidas100 rašė:
>>>> On 2015.06.16 10:58, Tomas wrote:
>>>>> Šašlykas ant grotelių - originalno ...
>>>>
>>>>
>>>> Sumeti mėsą į tokias groteles:
>>>> http://www.e-senukai.lt//kepimo-groteles-cb-004-oegrill-oe-grill.html
>>>> ir vienu lengvu rankos judesiu visus vartai...
>>>>
>>>> O ant iešmų kol užmauni... Po to kiek vartymo...
>>>>
>>>> p. s. valgau nuėmęs nuo iešmo iš lėkštės... :)
>>>>
>>