Tema: Re: ie?mai ?a?lykams
Autorius: Yvl
Data: 2015-06-19 17:04:23
nes... skonis kitoks? gal todel

"bzik"  wrote in message news:mm11ee$qvv$1@trimpas.omnitel.net...

taip ir turėtų būt, bet kiek kur matau, visur arba pirktiniai marinatai,
arba majonezas/actas/mineralinis + svogūnai/prieskoniai. Iškepus viskas
gausiai kečupu palaistoma. Ir prie stalo diskusija apie mėsos raugimą. Kam
mirkyt/raugt normalią mėsą?

"Pjero"  wrote in message news:mm10h9$qb2$1@trimpas.omnitel.net...

pats tikriausias šašlas ir yra be nieko
geriausiu atveju pipiriuko malto ..




On 2015-06-19 14:47, bzik wrote:
> tiesą sakant mums iškilo klausimas. Sovietmečiu, kai normalios mėsos
> nebuvo galima nusipirkt, kažkokie jos apdorojimo principai minkštinant
> ar naikinant kvapus buvo suprantami. Bet kam mirkyt ir kažkuo terliot
> normalią mėsą?
>
> "mindis"  wrote in message news:mm0ro4$n9g$1@trimpas.omnitel.net...
>
> tai tada marinuoto saslo matyt "is vidaus" nematei, jei ta daikta vadini
> zalia mesa.