nes... skonis kitoks? gal todel "bzik" wrote in message news:mm11ee$qvv$1@trimpas.omnitel.net... taip ir turėtų būt, bet kiek kur matau, visur arba pirktiniai marinatai, arba majonezas/actas/mineralinis + svogūnai/prieskoniai. Iškepus viskas gausiai kečupu palaistoma. Ir prie stalo diskusija apie mėsos raugimą. Kam mirkyt/raugt normalią mėsą? "Pjero" wrote in message news:mm10h9$qb2$1@trimpas.omnitel.net... pats tikriausias šašlas ir yra be nieko geriausiu atveju pipiriuko malto .. On 2015-06-19 14:47, bzik wrote: > tiesą sakant mums iškilo klausimas. Sovietmečiu, kai normalios mėsos > nebuvo galima nusipirkt, kažkokie jos apdorojimo principai minkštinant > ar naikinant kvapus buvo suprantami. Bet kam mirkyt ir kažkuo terliot > normalią mėsą? > > "mindis" wrote in message news:mm0ro4$n9g$1@trimpas.omnitel.net... > > tai tada marinuoto saslo matyt "is vidaus" nematei, jei ta daikta vadini > zalia mesa.