Tema: Re: ie?mai ?a?lykams
Autorius: Pjero
Data: 2015-06-19 18:39:05
skonis puikus
žmonai marinuoti leidžiu tik žvėrieną





On 2015-06-19 17:03, Yvl wrote:
> nes... skonis kitoks? gal todel
>
> "bzik"  wrote in message news:mm11ee$qvv$1@trimpas.omnitel.net...
>
> taip ir turėtų būt, bet kiek kur matau, visur arba pirktiniai marinatai,
> arba majonezas/actas/mineralinis + svogūnai/prieskoniai. Iškepus viskas
> gausiai kečupu palaistoma. Ir prie stalo diskusija apie mėsos raugimą. Kam
> mirkyt/raugt normalią mėsą?
>
> "Pjero"  wrote in message news:mm10h9$qb2$1@trimpas.omnitel.net...
>
> pats tikriausias šašlas ir yra be nieko
> geriausiu atveju pipiriuko malto ..
>
>
>
>
> On 2015-06-19 14:47, bzik wrote:
>> tiesą sakant mums iškilo klausimas. Sovietmečiu, kai normalios mėsos
>> nebuvo galima nusipirkt, kažkokie jos apdorojimo principai minkštinant
>> ar naikinant kvapus buvo suprantami. Bet kam mirkyt ir kažkuo terliot
>> normalią mėsą?
>>
>> "mindis"  wrote in message news:mm0ro4$n9g$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> tai tada marinuoto saslo matyt "is vidaus" nematei, jei ta daikta vadini
>> zalia mesa.
>