skonis puikus žmonai marinuoti leidžiu tik žvėrieną On 2015-06-19 17:03, Yvl wrote: > nes... skonis kitoks? gal todel > > "bzik" wrote in message news:mm11ee$qvv$1@trimpas.omnitel.net... > > taip ir turėtų būt, bet kiek kur matau, visur arba pirktiniai marinatai, > arba majonezas/actas/mineralinis + svogūnai/prieskoniai. Iškepus viskas > gausiai kečupu palaistoma. Ir prie stalo diskusija apie mėsos raugimą. Kam > mirkyt/raugt normalią mėsą? > > "Pjero" wrote in message news:mm10h9$qb2$1@trimpas.omnitel.net... > > pats tikriausias šašlas ir yra be nieko > geriausiu atveju pipiriuko malto .. > > > > > On 2015-06-19 14:47, bzik wrote: >> tiesą sakant mums iškilo klausimas. Sovietmečiu, kai normalios mėsos >> nebuvo galima nusipirkt, kažkokie jos apdorojimo principai minkštinant >> ar naikinant kvapus buvo suprantami. Bet kam mirkyt ir kažkuo terliot >> normalią mėsą? >> >> "mindis" wrote in message news:mm0ro4$n9g$1@trimpas.omnitel.net... >> >> tai tada marinuoto saslo matyt "is vidaus" nematei, jei ta daikta vadini >> zalia mesa. >