Viskas priklauso nuo kepimo temperaturos, jei per maza ir bus sausi. Jei per didele bus pusiau apdege pusiau puszaliai. -- svyt// "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> Wrote in message: > cia jau skonio reikalas - esu mates daug "kepeju", kurie veria saslykus > palikdami pora cm tarpus tarp gabaleliu....tipo kad geriau apkeptu...Man tai > tai toks dalyka nepriimtinas, nemegstu sausu ir perdziuvusiu. Todel veriu > saslykus juos smarkiai suspausdas, kad jie islaikytu sultis, > pasitroskintu... > > "eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message > news:mlon49$f51$1@trimpas.omnitel.net... >> vaidas100 <vaidas100.stabdomspama.@gmail.com> wrote: >>> Nebekepu n met? ant ie?m?... >>> Ir nema?iau, kad kept? ka?kas... >>> Kuo blogai grotel?s? >> >> Saslykas perdziuva ir perkepa. Sparneliams aisku OK >> >> S. >> >>> Namie m?tosi kr^xva nebenaudojam? ie?m? 3 mm "ner?aveikos" gamint? ka?kur >>> Vilniuje u? brangiai... > >