Tema: Re: ie?mai ?a?lykams
Autorius: svyt
Data: 2015-07-14 08:46:56
Viskas priklauso nuo kepimo temperaturos, jei per maza ir bus
 sausi. Jei per didele bus pusiau apdege pusiau puszaliai.
 


-- 
svyt//



"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> Wrote in message:
> cia jau skonio reikalas - esu mates daug "kepeju", kurie veria saslykus 
> palikdami pora cm tarpus tarp gabaleliu....tipo kad geriau apkeptu...Man tai 
> tai toks dalyka nepriimtinas, nemegstu sausu ir perdziuvusiu. Todel veriu 
> saslykus juos smarkiai suspausdas, kad jie islaikytu sultis, 
> pasitroskintu...
> 
> "eSSas" <trach@tibid.ax> wrote in message 
> news:mlon49$f51$1@trimpas.omnitel.net...
>> vaidas100 <vaidas100.stabdomspama.@gmail.com> wrote:
>>> Nebekepu n met? ant ie?m?...
>>> Ir nema?iau, kad kept? ka?kas...
>>> Kuo blogai grotel?s?
>>
>> Saslykas perdziuva ir perkepa. Sparneliams aisku OK
>>
>> S.
>>
>>> Namie m?tosi kr^xva nebenaudojam? ie?m? 3 mm "ner?aveikos" gamint? ka?kur
>>> Vilniuje u? brangiai... 
> 
>