On 2015.06.16 12:17, mindis wrote: > On 2015.06.16 11:48, vaidas100 wrote: >> On 2015.06.16 10:58, Tomas wrote: >>> Šašlykas ant grotelių - originalno ... >> >> >> Sumeti mėsą į tokias groteles: >> http://www.e-senukai.lt//kepimo-groteles-cb-004-oegrill-oe-grill.html >> ir vienu lengvu rankos judesiu visus vartai... >> >> O ant iešmų kol užmauni... Po to kiek vartymo... >> > butent, beto ir bet koki kepsni ar zuvi ant ju iskepsi, ne taip ka su > iesmu. ir siaip saslas ant iesmo jau taip nusibodes kad negaliu. ant > iesmo tik liulia kebaba bekepam. > o va mano mintis irgi buvo tokia, nxera ten verti, vartyti, nu bet rezultate iskepus kazkas ne taip. Nu ne taip ir viskas. Ne fengsui, todel pasakiau, kad, jei saslas, tai tik iesmas. Jei ne - tai karbonadas.