+ vien dėl to pvz kokią vištieną marinuoju gabaliukais o ne kepsneliais ir kepu ant iešmo, kad nereikėtų mozotis su riebaluotom grotelėm. "spakainas" wrote in message news:mlov0h$jt2$1@trimpas.omnitel.net... Jo, ir labai gerai jas paskui plaut, ypač iš gamtos grįžus. Iešmus tai į smėlį pabrūžinai - ir kaip nauji. Tiesą sakant net dešreles ant iešmų kepam, būtent dėl šitos priežasties. ;] 2015.06.16 11:48, vaidas100 rašė: > On 2015.06.16 10:58, Tomas wrote: >> Šašlykas ant grotelių - originalno ... > > > Sumeti mėsą į tokias groteles: > http://www.e-senukai.lt//kepimo-groteles-cb-004-oegrill-oe-grill.html > ir vienu lengvu rankos judesiu visus vartai... > > O ant iešmų kol užmauni... Po to kiek vartymo... > > p. s. valgau nuėmęs nuo iešmo iš lėkštės... :) >