Tema: Re: ie?mai ?a?lykams
Autorius: Vytenis P.
Data: 2015-06-22 09:12:21
Buvo tos mėsos ir anksčiau. Ir kokybė buvo tikrai ne prastesnė. Tiesa,
pagal tai, kas buvo parduotuvių lentynose, ėjo anekdotas, kad "pas mus
kiaulių nepjauna. Jas sprogdina" :) O dabar visi marinavimai - tam, kad
peniciliną ir kt. brudą iš mėsos kiek galima išmirkyt :)


> tiesą sakant mums iškilo klausimas. Sovietmečiu, kai normalios mėsos nebuvo galima 
> nusipirkt, kažkokie jos apdorojimo principai minkštinant ar naikinant kvapus buvo 
> suprantami. Bet kam mirkyt ir kažkuo terliot normalią mėsą?
>
> "mindis"  wrote in message news:mm0ro4$n9g$1@trimpas.omnitel.net...
>
> tai tada marinuoto saslo matyt "is vidaus" nematei, jei ta daikta vadini
> zalia mesa.