Mėsgalis ir taip kepa iš visų pusių ir iš vidaus ant iešmo, tik suspaudus tiesioginio karščio gauna mažesnis paviršius, todėl skysčių kiekis minimaliai prarandamas, bet tu teisus, kiekvienas kepasi pagal savo flomasterių skonį :) > IMHO irgi nuo norimo gauti rezultato priklauso. Nesuspaudus mesgalis kepa is > visu pusiu. Suspaudus - pagrindinai aplinkui. Jei mesa sausesne, nelabai > riebi, kokia aviena - turbut suspaudus geriau gaunas. Bet faktas, kad suverus > du tuos pacios rusies iesmus su tarpais ir be - rezultatas daznai gausis > skirtingas. Kas geriau - cia jau kaip su flomasteriais. > > "Kesha" wrote in message news:mltmbc$clb$1@trimpas.omnitel.net... > > gal ne mūsų, o jūsų, nes būtent suspaudus yra daug geriau kepti (ir > viskas iškepa), galima ir su tarpais iškepti, bet sunkiau pasiekti tai, > kas gaunasi suspaudus kepant.