Pries kepant kol gamini zarijas isdegini. O jei prie ezero reikia po vandeniu i smeli trint, nieko tada nelika. -- svyt// spakainas <spakainas@mail.ru> Wrote in message: > Tai dar ir laužą specialiai kurt tam kad išdegint groteles? Aš šašlus > ant žarijų kepu. > O į smėlį groteles gali trint kiek nori - lieka tarpuose ir kampuose ten > visokio gėrio pakankamai. Bent jau man tai nefengšui ant užpernykštės > mėsos likučių naują šašlą kept - tenka šveist su kempine ir feiriu, į > kriauklę normaliai netelpa ir apsipurvina viskas aplink. Fui kaka tos > grotos, iešmai valdo. > > 2015.06.16 14:08, mindis rašė: >> nieko nereikia plaut - tiesiog isdegini at lauzo, ispurtai ir tiek >> ziniu, gali dar jei labai norisi pakrantej vandeny i smeli patrint, ir >> jokio skirtumo ar ten iesmai ar groteles. >> On 2015.06.16 13:48, spakainas wrote: >>> Jo, ir labai gerai jas paskui plaut, ypač iš gamtos grįžus. Iešmus tai į >>> smėlį pabrūžinai - ir kaip nauji. Tiesą sakant net dešreles ant iešmų >>> kepam, būtent dėl šitos priežasties. ;] >>> >>> 2015.06.16 11:48, vaidas100 rašė: >>>> On 2015.06.16 10:58, Tomas wrote: >>>>> Šašlykas ant grotelių - originalno ... >>>> >>>> >>>> Sumeti mėsą į tokias groteles: >>>> http://www.e-senukai.lt//kepimo-groteles-cb-004-oegrill-oe-grill.html >>>> ir vienu lengvu rankos judesiu visus vartai... >>>> >>>> O ant iešmų kol užmauni... Po to kiek vartymo... >>>> >>>> p. s. valgau nuėmęs nuo iešmo iš lėkštės... :) >>>> >> >