Tema: Re: iešmai šašlykams
Autorius: svyt
Data: 2015-07-14 08:41:54
Pries kepant kol gamini zarijas isdegini. O jei prie ezero reikia
 po vandeniu i smeli trint, nieko tada nelika.


-- 
svyt//



spakainas <spakainas@mail.ru> Wrote in message:
> Tai dar ir laužą specialiai kurt tam kad išdegint groteles? Aš šašlus 
> ant žarijų kepu.
> O į smėlį groteles gali trint kiek nori - lieka tarpuose ir kampuose ten 
> visokio gėrio pakankamai. Bent jau man tai nefengšui ant užpernykštės 
> mėsos likučių naują šašlą kept - tenka šveist su kempine ir feiriu, į 
> kriauklę normaliai netelpa ir apsipurvina viskas aplink. Fui kaka tos 
> grotos, iešmai valdo.
> 
> 2015.06.16 14:08, mindis rašė:
>> nieko nereikia plaut - tiesiog isdegini at lauzo, ispurtai ir tiek
>> ziniu, gali dar jei labai norisi pakrantej vandeny i smeli patrint, ir
>> jokio skirtumo ar ten iesmai ar groteles.
>> On 2015.06.16 13:48, spakainas wrote:
>>> Jo, ir labai gerai jas paskui plaut, ypač iš gamtos grįžus. Iešmus tai į
>>> smėlį pabrūžinai - ir kaip nauji. Tiesą sakant net dešreles ant iešmų
>>> kepam, būtent dėl šitos priežasties. ;]
>>>
>>> 2015.06.16 11:48, vaidas100 rašė:
>>>> On 2015.06.16 10:58, Tomas wrote:
>>>>> Šašlykas ant grotelių - originalno ...
>>>>
>>>>
>>>> Sumeti mėsą į tokias groteles:
>>>> http://www.e-senukai.lt//kepimo-groteles-cb-004-oegrill-oe-grill.html
>>>> ir vienu lengvu rankos judesiu visus vartai...
>>>>
>>>> O ant iešmų kol užmauni... Po to kiek vartymo...
>>>>
>>>> p. s. valgau nuėmęs nuo iešmo iš lėkštės... :)
>>>>
>>
>