> On 2015.06.16 11:44, Gipsas wrote: >> cia jau skonio reikalas - esu mates daug "kepeju", kurie veria saslykus >> palikdami pora cm tarpus tarp gabaleliu....tipo kad geriau apkeptu...Man >> tai tai toks dalyka nepriimtinas, nemegstu sausu ir perdziuvusiu. Todel >> veriu saslykus juos smarkiai suspausdas, kad jie islaikytu sultis, >> pasitroskintu... >> > > nerasykit nesamoniu. Ir teisingai zmogus veria saslykus, jei palieka tarpus. > Nes sultis is mesos isvaro tik druska ir per ilgas kepimas. Reikia > neperkepti, reikia iskepti. O jusu suspausti galai visiskai arba is dalies > lieka neiskepe. gal ne mūsų, o jūsų, nes būtent suspaudus yra daug geriau kepti (ir viskas iškepa), galima ir su tarpais iškepti, bet sunkiau pasiekti tai, kas gaunasi suspaudus kepant.