Tema: Re: Rauginti kopustai
Autorius: Daiva D.
Data: 2009-02-03 18:08:33
Gal ir teisybė. Patys skaniausi kopūstai buvo, kai raugiau vienintelį kartą gyvenime ąžuoliniam kubile. Nebuvo nei spanguolių nei kmynų, tik kopūstai, morkos ir druska. O vis tiek skaniai gavosi.
Ir tas kubilas virtuvėje daug gražiau atrodė, negu koks emaliuotas katilas :))))

"pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:gm9ppn$il7$1@trimpas.omnitel.net...
> nedaug...
> ir kuo toliau tuo maziau...
> deja...
> 
> 
> 
> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message news:gm9pk4$icg$1@trimpas.omnitel.net...
>> 
>> "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message 
>> news:gm9pft$i5c$1@trimpas.omnitel.net...
>> > nzn...
>> > skanesniu kopustu, kaip naminiai raugti azuolinei backoj ragauti neteko..
>> 
>> ar daug kas turi galimybiu taip paruost?
>>  
>> 
>>