Gal ir teisybė. Patys skaniausi kopūstai buvo, kai raugiau vienintelį kartą gyvenime ąžuoliniam kubile. Nebuvo nei spanguolių nei kmynų, tik kopūstai, morkos ir druska. O vis tiek skaniai gavosi. Ir tas kubilas virtuvėje daug gražiau atrodė, negu koks emaliuotas katilas :)))) "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:gm9ppn$il7$1@trimpas.omnitel.net... > nedaug... > ir kuo toliau tuo maziau... > deja... > > > > "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message news:gm9pk4$icg$1@trimpas.omnitel.net... >> >> "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message >> news:gm9pft$i5c$1@trimpas.omnitel.net... >> > nzn... >> > skanesniu kopustu, kaip naminiai raugti azuolinei backoj ragauti neteko.. >> >> ar daug kas turi galimybiu taip paruost? >> >> >>