saip ir pas mane tevai sako kad azoulas sveika kopustams. jei ne azouliniam kubile - tai bent dangtis is azuolo gali buti. jei dangtis paprastas - tai bent lazdele (kuria badomi kopustai) azouline ;) "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:gm9q61$j5c$1@trimpas.omnitel.net... > Gal ir teisybė. Patys skaniausi kopūstai buvo, kai raugiau vienintelį kartą gyvenime ąžuoliniam kubile. Nebuvo nei spanguolių nei > kmynų, tik kopūstai, morkos ir druska. O vis tiek skaniai gavosi. > Ir tas kubilas virtuvėje daug gražiau atrodė, negu koks emaliuotas katilas :)))) > > "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:gm9ppn$il7$1@trimpas.omnitel.net... >> nedaug... >> ir kuo toliau tuo maziau... >> deja... >> >> >> >> "Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message news:gm9pk4$icg$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message >>> news:gm9pft$i5c$1@trimpas.omnitel.net... >>> > nzn... >>> > skanesniu kopustu, kaip naminiai raugti azuolinei backoj ragauti neteko.. >>> >>> ar daug kas turi galimybiu taip paruost? >>> >>> >>>