as nedares tai nezinau. Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis. Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn. Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje. Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom. Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi neprisimenu :) ir poto uzsukom. Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko tokie patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna. "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net... > Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom aukshlem > daryt tai nezinau. > > "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message > news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net... >> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti >> geritpuodi(autoklava). >> >> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai ant ju >>> geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu kaip ir nelabai >>> zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... Dazniausiai dabar jas dziovinu, >>> bet gal yra kokiu kitokiu ju suvartojimo receptu? >> >> >