auksciau zirmuno tilto galima, kokia 20-30km ruozas zemiau lazdynu tilto, iki vokes ziociu "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hbhqu0$igv$1@trimpas.omnitel.net... > Tu nesupratai manes ko as klausiau.As klausiu gal zinai koki Neries ruoza > kuriame galima dabar legaliai zvejot.Juk del tu lasisu ejimo uzdraude net > but su meskere prie vandens.Yra keli ruozai kur galima tai daryt,bet kai as > gerai nesiorientuoju tuose paneriuose,tai sunkiai suprantu kur galima > gaudyt,nepazeidziant galiojanciu taisykliu - visai nera noro gaut 700 lt > bauda uz kazkokias tai auksles. > > "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message > news:hbhpo5$g9h$1@trimpas.omnitel.net... >> Kimba jos vos ne visus metus - gal labiau del shalcio ir trukdanciu ledu >> ziema jas sunkiau gaudyti. O del leistinu metodu - ne ilgesnis nei 4 m >> kotas be rites ir bet koks drumstuma sukeliantis pasharas (kartais net >> purvas ish po koju labai gerai veikia). Planuoju 2,5 m kota yvaldyt vien >> tam tikslui, tik vat daug terliones su tom aukshlem, o gaudant vien del >> sporto tai daugiau kaip puse vis tiek pilvais y virshu ishplaukia - >> kazkaip sazine neleidzia "galabyti vien del malonumo", tai vat ir jieshkau >> recepto... >> >> P.S. Neris neishkrenta, tik geresne padety reik pasirinkti, nes ant plikos >> sroves kiek sunkesne zvejyba. >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hbhogl$dtm$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kiek suprantu,Neris is sito saraso iskrenta.Ar yra ruozas ,kuriame galima >>> jas sekmingai ir leistinu budu zvejoti po spalio 15 d ? >>> >>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>> news:hbhocp$dln$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Praktishkai bet kokioj didesnej upej 1 kg/h galima prigaudyt, tik yranga >>>> ir ranka reik atmushti... >>>> >>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>> news:hbhn9s$bmf$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> Tu geriau pasakyk kur ju prigaudei toki kieki? >>>>> >>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>> news:hbhmrd$atd$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Ytariu, kad tie diedai geriausia recepta zino :) O shiaip jieshkau >>>>>> tokio recepto, kad kuo maziau prie kiekvienos aukshles gaisht >>>>>> reiketu - kad su visom ish kart kazka padaryt, nes kai prigaudai ju >>>>>> kelis kg, tai kelis kart ilgiau gaishti jas darinedamas ir >>>>>> valydamas... >>>>>> >>>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>>>> news:hbhh9l$la$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Tai ne su actu marinavau.Paprastai druskyte pipiriukai cesnakiukai,nu >>>>>>> cia gal jau nemarinavimas vadinasi,kitaip kaipnors :) >>>>>>> >>>>>>> Paskui as tu auksliu nenesdavau namo.Prie nemuno krantines tai >>>>>>> ateidavo diedai ir nupirkdavo uz lita-du.Ka jie sujom daro >>>>>>> neklausiau. >>>>>>> Gal katem,gal shprotam,gal zakuske kokia pasidaro :) >>>>>>> >>>>>>> >>>>>>> >>>>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>>>>> news:hbhfli$thj$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir >>>>>>>> neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus >>>>>>>> atsitiks,tik siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos. >>>>>>>> Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest. >>>>>>>> >>>>>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>>>>>> news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>>> as nedares tai nezinau. >>>>>>>>> Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti >>>>>>>>> galvas..Paskui reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek >>>>>>>>> jaustusi dumo skonis. >>>>>>>>> Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. >>>>>>>>> uzpilam aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau >>>>>>>>> kaip,visokios atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas >>>>>>>>> auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje. >>>>>>>>> Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom. >>>>>>>>> Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi >>>>>>>>> neprisimenu :) ir poto uzsukom. >>>>>>>>> Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu >>>>>>>>> xuinia kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie >>>>>>>>> kaulai liko tokie patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna. >>>>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>>>>>> news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>>>> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom >>>>>>>>>> aukshlem daryt tai nezinau. >>>>>>>>>> >>>>>>>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>>>>>>>> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>>>>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti >>>>>>>>>>> geritpuodi(autoklava). >>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>>>>>>>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>>>>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai >>>>>>>>>>>> ant ju geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu >>>>>>>>>>>> kaip ir nelabai zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... >>>>>>>>>>>> Dazniausiai dabar jas dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju >>>>>>>>>>>> suvartojimo receptu? >>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>> >>>>>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>> >>>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >>> >> >> > > >