Kiek suprantu,Neris is sito saraso iskrenta.Ar yra ruozas ,kuriame galima jas sekmingai ir leistinu budu zvejoti po spalio 15 d ? "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message news:hbhocp$dln$1@trimpas.omnitel.net... > Praktishkai bet kokioj didesnej upej 1 kg/h galima prigaudyt, tik yranga > ir ranka reik atmushti... > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hbhn9s$bmf$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Tu geriau pasakyk kur ju prigaudei toki kieki? >> >> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >> news:hbhmrd$atd$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ytariu, kad tie diedai geriausia recepta zino :) O shiaip jieshkau tokio >>> recepto, kad kuo maziau prie kiekvienos aukshles gaisht reiketu - kad su >>> visom ish kart kazka padaryt, nes kai prigaudai ju kelis kg, tai kelis >>> kart ilgiau gaishti jas darinedamas ir valydamas... >>> >>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>> news:hbhh9l$la$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Tai ne su actu marinavau.Paprastai druskyte pipiriukai cesnakiukai,nu >>>> cia gal jau nemarinavimas vadinasi,kitaip kaipnors :) >>>> >>>> Paskui as tu auksliu nenesdavau namo.Prie nemuno krantines tai ateidavo >>>> diedai ir nupirkdavo uz lita-du.Ka jie sujom daro neklausiau. >>>> Gal katem,gal shprotam,gal zakuske kokia pasidaro :) >>>> >>>> >>>> >>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>> news:hbhfli$thj$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Butu ta procedura atlikta autoklave,tu kauliuku praktiskai ir >>>>> neberastum.Lygiai tas pats ir su actiniu marinatu uzpylus atsitiks,tik >>>>> siuo atveju kaulai graziai atsiskiria nuo mesos. >>>>> Kodel jums nesigavo,tai sunku sprest. >>>>> >>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>>> news:hbhf9d$st4$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> as nedares tai nezinau. >>>>>> Bet itariu tas auksles reikia iskrosti,nuvalyti,nuimti galvas..Paskui >>>>>> reiketu kazkaip joms duoti dumo,kad siek tiek jaustusi dumo skonis. >>>>>> Tada dedam i sloikus, iberiam druskos pipiru ar dar kokio bb. uzpilam >>>>>> aliejum,uzsukam ir i autoklava.O ten jau nezinau kaip,visokios >>>>>> atmosferos,pripusti oro,ikaitinti,atvesinti ir pn. >>>>>> >>>>>> Viena karta mes darem is auksliu tipo konservus:iskrostas,nuvalytas >>>>>> auksles,pamarinavom.Apkepem keptuveje. >>>>>> Paskui sukisom i sloinikus,uzdengem dangteliais bet neuzsukom. >>>>>> Ir tuos sloikus puode su vandeniu virem, ten kokia valanda ar dvi >>>>>> neprisimenu :) ir poto uzsukom. >>>>>> Nu ir po kokio menesio atsidarem,tu tipo konservu.Vienu zodziu xuinia >>>>>> kazkokia gavosi :) Nu skonis panasu i konservus,bet tie kaulai liko >>>>>> tokie patys kieti kaip ir paprastai zuvies kaulai buna. >>>>>> >>>>>> >>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>>> news:hbh52f$amg$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Greitpuody tai kazkoky turiu, bet ka ir kaip ten jame su tom >>>>>>> aukshlem daryt tai nezinau. >>>>>>> >>>>>>> "Satrapas" <rudigeris@takas.lt> wrote in message >>>>>>> news:hbh459$916$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> Kaikurie zvejai girdejau daro tipo "sprotus".Bet reikia tureti >>>>>>>> geritpuodi(autoklava). >>>>>>>> >>>>>>>> "Rokas" <r.radvilavicius@tkti.lt> wrote in message >>>>>>>> news:hbh19p$479$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>>> Su salyga, kad savo zvejybine karjera pradejau nuo aukšliu, tai >>>>>>>>> ant ju geriausiai ranka atkalta. Bet vat ju pagaminimo receptu >>>>>>>>> kaip ir nelabai zinau, o ypac didelio ( >2 kg) kiekio... >>>>>>>>> Dazniausiai dabar jas dziovinu, bet gal yra kokiu kitokiu ju >>>>>>>>> suvartojimo receptu? >>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >> >> >> > >